Българският боксьор Тервел Пулев спечели юбилейния си 10-и мач на професионалния ринг.

...
Българският боксьор Тервел Пулев спечели юбилейния си 10-и мач на професионалния ринг.
Коментари Харесай

Фантастичен! Тервел Пулев сравни със земята унгарец с брутален нокаут

Българският боксьор  Тервел Пулев  спечели юбилейния си 10-и мач на професионалния кръг. Българинът смаза от пердах Лазло Пензеш, откакто първо го прати в три нокдауна, а 40 секунди преди края на втория рунд го прати в жесток нокаут с ляв ъперкът, предава sportlive.bg.

РАЗВОЙ НА МАЧА

РУНД №1



Лазло Пензеш стартира доста по-активно срещата - до момента в който Пулев търсеше отдалеченост, унгарецът влезе на няколко доста положителни офанзиви с прави удари. Точно минута и половина след началото на мача обаче Пулев направи фантастична офанзива и вкара две крошета, с които пратих противника си в нокдаун. Той стана на 7-ата секунда.20 секунди преди последния гонг Пулев нападна два пъти с леви прави и категорично  завоюва първия рунд.

 

РУНД №2

 

Унгарецът още веднъж потегли в ранни офанзиви, само че се движеше надалеч по-бавно от своя противник. Пензеш непрекъснато навеждаше главата си и търсеше клинч. С ляв ъперкът Пулев прати противника във втори нокдаун, тъкмо минута след старта на втория рунд. Нов ъперкът на Тервел едвам не прати противника му още веднъж на пода, а в идната серия от ъперкъти Пензеш още веднъж падна на колене - трети нокдаун. С жесток ляв ъперкът Пензеш се озова първо във въжетата, а по-късно и на пода - жесток нокаут и завършек на мача!

 

ПРЕДИ ДВУБОЯ

 

По-малкият от двамата Пулеви към този момент стартира с мачовете, в които се изправя против по-добри съперници. След като натрупа малко опит, 9-ият му мач беше против някогашния кандидат за купата на WBA Валери Брудов. Пулев не съумя да го нокаутира, само че беше с класа над руснака и завоюва с единомислещо съдийско решение .

 

Неговият противник - Ласло Пензеш, е на 39 години и има 7 мача и 7 победи на профи-ринга, а 6 от тях са пристигнали след нокаут. Пулев обаче не е наясно със стила на своя противник, защото не е намерил никакви записи на мачовете на по-възрастния си конкурент.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР